CEVISAMA VALENCIA 2024



От 26 февруари до 1 март 2024 г. във Валенсия се проведе Международното изложение за керамика CEVISAMA, което обединява най-модерните продукти в индустрията за керамични подови и стенни облицовки - събитие от международен мащаб, еталон в сектора на керамиката и оборудването за баня.
 
CEVISAMA е международното изложение за керамика, което обединява най-модерните продукти в индустрията за керамични подови и стенни облицовки. Това е международно изложение на керамични покрития, оборудване за баня, естествен камък, материали, инструменти и керамични машини. То е ключово събитие за професионалистите, които приема всяка година от 140 различни страни.
 
470 компании и 500 марки са се включили в панаира, повечето от които принадлежат към керамичния сектор.
 
ramonsoler
в CEVISAMA
Тази година ramonsoler представи най-новите си иновации на CEVISAMA. Акцентите в хидротерапията включват душ глави за вграждане в тавана, налични в отличителна гама от покрития, включително луксозно полирано злато или елегантно матово черно. В допълнение, тази година ramonsoler разширяват гамата си от аксесоари за баня Ergos с ново покритие: мед.
Тази серия включва всичко от държачи за тоалетна хартия до сапунерки, закачалки, държачи за тоалетни четки и поставки за кърпи с различни размери. С този нов завършек серията Ergos успява да се интегрира перфектно с две звездни колекции на Ramonsoler, като Odisea и Odisea Joya, които, разбира се, също можеха да се видят в CEVISAMA.
Освен това CEVISAMA беше идеалното място за изложението на solerbath, новата марка тоалетни и мивки от Ramon Soler Group. Колекцията отразява същността на съвременната елегантност и изключителна функционалност. Посетителите можеха да открият изчистени мивки, тоалетни и дори най-съвременни бидета.



 








2024 Akvo.bg, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни