Политика за защита на личните данни

AKVO.BG

Политика за защита на личните данни


В настоящият раздел са описани методите, чрез които „Момо 1“ ЕООД – собственик на онлайн магазина AKVO.BG събира, обработва и използва информацията за своите клиенти и потребители, които посещават уебстраницата.

Администратор на личните данни е „Момо 1“ ЕООД със седалище и адрес на управление: гр. Варна ул.“Иван Кацарски“ 10, вписана в Търговския регистър към Агенцията по вписванията с ЕИК 201054953. Длъжностно лице за защита на личните данни е управителят Панчо Панчовски. Можете да се свържете с адмистратора на лични данни на адрес гр. Варна ул.“Бели лилии“28, на телефон 0890 41 67 49 или на email: info@akvo.bg

“Момо 1″ ЕООД Ви декларира, че при обработването на каквито и да било предоставени от Вас лични данни, Вашата конфиденциалност се зачита и се полагат необходимите и задължителни по закон грижи за поверителността на тези данни. При боравенето с лични данни “Момо 1″ ЕООД взема мерки за защита на информацията от загуба, злоупотреба, разкриване, изменение или унищожаване, както и публикуване пред неоторизирани трети лица.

Когато потребители и клиенти на AKVO.BG поръчват стоки, попълват своите: две имена, email адрес, телефон за връзка, адрес за доставка. За да се направи поръчка на стоки от онлайн магазина, не е нужно потребителят да има регистриран профил.

Когато потребители и клиенти на AKVO.BG използват формата за контакт, е необходимо да бъдат въведени две имена, телефон и имейл за обратна връзка.

Когато потребители и клиенти на AKVO.BG попълват формата за рекламация, е необходимо да бъдат въведени две имена, email и телефон за обратна връзка.

За да доставим поръчаните продукти от нашия сайт, ние имаме сключен договор с куриерската фирма „Transpress“ за цяла България, в който сме договорили доставките да бъдат извършвани на преференциални цени. В случай, че предварително, след извършена поръчка, клиентът не е изискал конкретна фирма, която да извърши доставката, то дружеството ще използва услугите на гореспоменатата куриерска фирма за доставка на поръчаната стока. За целта е необходимо да предоставим на куриерската фирма информация за поръчката, включваща: две имена, телефон за връзка, информация за поръчаните продукти, населено място, адрес за доставка и всяка допълваща информация, оставена от клиента, отнасяща се за адреса за доставка.

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата, без това да Ви идентифицира като физическо лице: Google Webmaster tool, Google Analytics и Facebook.

Възможно е да бъде събирана и обработвана информация за посещенията Ви на тази уебстраница, като например информация за това от кой уебсайт идвате, какви търсения извършвате, кои страници, категории и продукти разглеждате. Тази информация ще бъде използвана за подобряване съдържанието на уебстраницата и за статистически цели. Възможно е за този процес да бъдат инсталирани „бисквитки“, които събират определена информация. „Бисквитка“ е малък информационен елемент, изпращан до браузъра Ви и съхраняван в твърдия диск на компютъра Ви. Бисквитките не увреждат компютъра Ви. Можете да настроите браузъра си да Ви уведомява, когато получите „бисквитка“, което ще Ви позволи да решите дали искате да я приемете или не.

Съгласно Общия регламент за защита на личните данни, Вие, като субект на събиране и обработка на лични данни, имате право да упражните посочените по-долу Ваши права.

- Право да изисквате от нас достъп до администрираните от нас Ваши лични данни, ако имате въведени такива в системата, като сте извършили поръчка или сте изпращали email чрез формата за контанкт. Тази информация да бъде редактирана, ако смятате, че има допусната грешка в събраните за Вас лични данни, като трябва да посочите верните според Вас данни.

- Право да изисквате изтриване на Вашите лични данни или ограничаване на обработването на лични данни на посочените контакти за връзка с администратора на лични данни.

- Право на възражение – по всяко време може да възразите срещу обработката на личните Ви данни. Имате право на жалба до Комисия за защита на личните данни, която се подава във форма и с реквизити съгласно установеното в закона.

С цел осигуряване на висока сигурност и защита на личните данни зареждането на електронния магазин AKVO.BG става чрез https// протокол за защитена информация благодарение на инсталирания SSL сертификат за сигурност.





2022 Akvo.bg, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни