КАК ДА ПОЧИСТЯ СМЕСИТЕЛЯ ЗА БАНЯ?



Съвети за поддръжка на смесителите у дома

В тази статия можете да се запознаете с практичните съвети за поддръжка на смесителите за баня и кухня, които препоръчват специалистите от Ramon Soler®.
„Поддържането на смесителите за баня и кухня е по-лесно, отколкото ви се струва. Необходимо е само да възприемете определени практики всеки ден, за които ще ви разкажем по-долу.
Хромираните смесители ще изглеждат така, както в първия ден! Тайната е:
DIAMOND FINISH!
Повърхността на всички наши кранове е много устойчива и има допълнително гланцово покритие, благодарение на проучвателния процес на хромиране и строг контрол на качеството.

И така, за да останат вашите смесители, както през първия ден, с перфектния блясък на хрома, не забравяйте да следвате следните инструкции:
  1. Използвайте сапун с неутрално PH.
  2. Избършете с мека кърпа след използване на смесителя, за да предотвратите натрупването на варовик.
  3. Изплакнете с достатъчно вода, за да отстраните остатъците от почистващ продукт.
  4. Подсушавайте често смесителя с мека кърпа.

Почистване на силиконовите дюзи на душ главата: Тайната е:

ANTI-CALC!
Нашите душ глави имат гъвкави силиконови дюзи, благодарение на които варовикът и нечистотиите се отстраняват лесно, дори и с търкане с пръсти. Използваме най-висококачествените устойчиви дюзи, което гарантира по-добра запазеност на душ главата и 100% надеждност на работата й. В дългосрочен план добрата поддръжка предотвратява технически инциденти. Подчертаваме, че за правилната поддръжка на душовете и ръчните душове е важно периодично да почиствате силиконовите дюзи, като прокарвате пръсти по дюзите, за да отделите варовика. Други съвети, които трябва да имате предвид...
  1. Не използвайте почистващи продукти, които съдържат киселини (солна, мравчена, фосфорна или оцетна), алкохол, против варовик или подобни.
  2. Не смесвайте различни почистващи препарати, достатъчен е един вид препарат.
  3. Не нанасяйте почистващия продукт директно върху смесителя, а използвайте мека кърпа.
  4. Не използвайте абразивни продукти."



 








2024 Akvo.bg, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни