СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ GEBERIT - НАДЕЖДНОСТ И КАЧЕСТВО!



   Моноблок или структура за вграждане е една от основните дилеми при обзавеждането на една баня. Този избор влияе върху красотата, практичността и начинът на използване на помещението.
   Защо да изберем структура за вграждане?
  Когато става въпрос за дизайн на банята, всеки изисква съвременен дизайн и превъзходна функция. Окачените тоалетни са избор, осигуряващ лесно почистване, подобрена хигиена и надеждност в сравнение с традиционната тоалетна, монтирана на пода.
  Структурите за вграждане са стилни и функционални решения. Малките бани с ограничено пространство изглеждат модерни и елегантни, когато се използват структури за вграждане. Те осигуряват модерен вид на вашата баня, като същевременно спестяват място, освен това са лесни за почистване и поддръжка.
Структурите за вграждане на GEBERIT са популярен избор на клиентите заради своите надеждност и качество.
 
  Когато проектирате, с GEBERIT получавате гъвкавостта да преодолеете всяко предизвикателство при дизайна. Вие също така получавате най-модерната и качествена налична стенна водопроводна технология от световен лидер.
  Предлагайки ясни предимства, като лесно почистване и спестяване на пространство, инсталационните системи GEBERIT са надеждното и висококачествено решение за проектиране на съвременни бани:
- Здрава стоманена конструкция
- Окачени тоалетни системи, тествани за натоварване до 880 lbs (400 kg)
- Резервоар, изработен от издръжлив PE-HD
- Тестван 100% срещу течове
- Всички работни части са лесно достъпни
- Лесен монтаж
  Системите GEBERIT се вписват в стандартна гипсокартонена конструкция и са подходящи за стенен и предстенен монтаж. Системите се адаптират лесно към уникалните изисквания на сградата при реновиране или ново строителство. Наличните аксесоари улесняват свързването на системата към съществуващи захранващи системи.
  Групата GEBERIT е лидер на европейския пазар в технологиите за санитарен фаянс.
  Производствената мрежа обхваща 30 завода, 6 от които са базирани извън Европа. Групата е със седалище в Rapperswil-Jona, Швейцария. С 12 000 служители в 50 страни, Geberit е реализирала нетни продажби от 2,9 млрд. швейцарски франка през 2017 г. Акциите на Geberit са регистрирани на шестте швейцарски борси и са включени в SMI (Swiss Market Index) от 2012 г. насам.
  GEBERIT има дълга традиция в качеството, надеждността и иновациите. От създаването си през 1874 г. компанията е спомогнала за оформянето на развитието на индустрията. Know-How Installed представя нейната философия: винаги можете да разчитате на решения от GEBERIT.
 
Разгледайте нашите предложения за структури за вграждане на GEBERIT тук!








2024 Akvo.bg, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни